Oficjalny serwis Urzędu Miasta w Brzegu

Skróty klawiszowe

  • TAB kolejny element
  • / wyszukiwarka
  • CTRL (CMD) + powiększenie widoku
  • CTRL (CMD) - zmniejszenie widoku
Data publikacji artykułu: 20 listopada, 2013 Tytuł artykułu

Brzeskie Centrum Kultury: Chcemy, aby publiczność czuła się u nas jak w domu

Treść artykułu

 
Po kapitalnym remoncie i nowej aranżacji wnętrz w holu poprzedzającym salę widowiskową, podobne prace wykonywane są na korytarzu wejściowym do placówki.
Pierwsze efekty zmian będą widoczne już za kilkanaście dni. Na razie jednak osoby przychodzące do centrum kultury muszą liczyć się z utrudnieniami. W korytarzu trwa uzupełnienie tynków i przygotowanie ścian do malowania. Przy okazji porządkowanie są sprawy związane z instalacjami.
 
– Remontem korytarza kontynuujemy zmiany aranżacji wnętrz parteru i holu naszej placówki. Chcemy, aby publiczność czuła się tu jak w domu, a nie urzędzie rodem z PRL-u – podkreśla Jacek Ochmański, dyrektor Brzeskiego Centrum Kultury. – Dotychczasowe efekty zmian w BCK można zobaczyć, odwiedzając nas np. przy okazji spektakli czy koncertów, na które oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych.
 
Fot. R. Baran, BCK- Widok wnętrz w BCK po remoncie (foyer).

Nie zapomnij udostępnić: